Ruudun takaa yleisötapahtumat

 • KESÄKUU
  Taidepesulan Sähkökaappitaideprojekti
  eri puolilla keskustaa, taiteilijaparit maalaavat sähkökaapit Ruudun takaa –Taidekatu 2021 -tapahtuman aikana

 • OPEN STAGE LA 12.6.2021 klo 13-14
  Kulttuurikeskus Poleeni,
  Savontie 13, Pieksämäki

  Jo perinteeksi muodostunut Pieksämäen kesäteatterikauden aloitus – toista kertaa!

  Pieksämäen kesäteatterit esittävät makupaloja ohjelmistostaan Kulttuurikeskus Poleenissa. Mukana Seutuopiston kesäteatterit ja muut Pieksämäen kesäteatterit.

  Tule katsomaan mitä koettavaa on kesällä tarjolla, vapaa pääsy!


 • AVOIN PIIRUSTUSPAJA

  20×20-1 ryhmä tekee yhteisiä teoksia, mm. paperille. Teokset ovat isoja kokonaisuuksia, jotka syntyvät mielenkiintoisella tavalla kerroksittain. Jokainen taiteilijoista aloittaa valitsemallaan tekniikalla & antaa teoksen eteenpäin, toinen jatkaa työskentelyä ja toimittaa teoksen seuraavalle taiteilijalle…. näin jatketaan kunnes todetaan että valmista tuli.

  Kesäkuun alkupuolella yleisöllä on mahdollisuus osallistua taiteilijoiden työpajaan Taidekadulla, koronaturvallisesti ulkona.
  Työpajaan on vapaa pääsy, ajankohdasta ilmoitetaan myöhemmin!
Kuva Kimmo Peltonen

 • KAUPUNKIMAALAUSKURSSI
  3.7. ja 10.-11.7.2021 (etä osio + paikan päällä )

  Kuvataiteilija Mika Törösen akvarellikurssi toteutetaan kahdessa osiossa, aloitus etänä ja paikanpäällä kaupunkimaalaustyyppisesti ulkoilmatapahtumana.

  Kurssin toteutus:
  1 osio etäopetuksena La 3.7. Klo 10-14. Etäopetuspäivän aikana opetus koostuu opettajan demoista, teorialuennoista ja yhteisistä keskusteluista. Tarpeen vaatiessa mahdollista järjestää etäopetus jonakin kurssiviikonloppua edeltävänä arki-iltana.

  2 osuuden aikana maalataan ja opiskellaan Pieksämäen kaduilla ja puistoissa. Toisen osuuden opetus koostuu opettajan demoista ja henkilökohtaisesta, ohjatusta työskentelystä. Toisen osuuden ajankohta on La-Su 10.-11.7. Klo 10-17.  Kurssi sopii sekä aloittelijoille, että myös pidempään maalausta harrastaneille. Maksimi osallistujamäärä 10 henkeä.  

  Kurssin hinta: 140 € (sis ALV 24 %) josta varausmaksu 50 € maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä verkkokaupassani ja loppuosa laskulla ennen kurssin alkua tai sen aikana. 

  Kurssin aikana noudatetaan kaikkia sillä hetkellä voimassa olevia turvallisuusohjeita.

  Lisätietoja:mikatoronen@hotmail.com tai 050 5598409

  Ilmoittautuminen:
  https://holvi.com/shop/mikatoronenart/product/085811d410c3edc613fb52b703e8a47c/